In deze specifieke situatie profileer ik mij als HENRY en ik ben, zoals jullie het noemen, een Gids.

Maar eigenlijk ben ik een verzameling gidsen, want ik ben niet één 'entiteit', maar een groep Hogere Energietrillingen. Als roepnaam hebben we gekozen voor het Hogere Energie Collectief (Higher Energy).


Het zal jullie wellicht niet zijn ontgaan dat steeds meer Hogere Energieën op verschillende manieren van zich laten horen. De (bescherm)engelen, gidsen en andere Lichtende Voorbeelden lijken massaal uit de lucht te vallen en inderdaad, dat is geen toeval. We bevinden ons momenteel in een boeiend en fascinerend deel van het AL, waarbij de grens tussen alle werelden, alle dimensies, steeds vager wordt en het maken van contact eenvoudiger. En dat is mooi, want we genieten van dit contact.
We genieten van jullie verbijstering als jullie iets nieuws horen of zien, dat je eigenlijk nooit voor mogelijk had gehouden. De puurheid van jullie verwondering is ontroerend.

Eén van de redenen om ons te manifesteren is het verstrekken van informatie om jullie bewust te laten worden van wie jullie zijn. Om jullie te prikkelen om verder en anders te kijken dan je toe nu toe gewend bent. Voor om verder en anders te kijken naar jullie eigen emoties. En zo is de serie 'Henry's visie' ontstaan.

Wie bereidt is om niet alleen te kijken, maar ook te zién, zal verwonderd worden.
Wie bereidt is om niet alleen te luisteren, maar ook te hóren, zal verwonderd worden.
Wie bereidt is om niet alleen te voelen, maar ook te dóórvoelen, zal verwonderd worden.

Van energie tot energie,

HENRY


Wil je Henry beter leren kennen? Klik dan HIER

 

 

 Terug