In 1987 leert Syl voor het eerst met een pendel om te gaan en ze legt contact met een energie die zich voorstelt als HENRY.

Al snel blijkt dat HENRY van uitdagen houdt. Hij laat geen mogelijkheid onbenut om SYL aan te sporen verder te kijken, dieper te kijken en ánders te kijken dan ze op dat moment gewend was.
Op het moment dat SYL – in ieder geval aan zichzelf – durft toe te geven dat ze helderhorend is, kan de pendel in de kast en communiceren ze via het gehoorkanaal.

Hoewel het contact redelijk regelmatig is, worden de gesprekken pas echt intensief als HENRY tijdens een meditatie duidelijk te kennen geeft dat hij een rol wil spelen op een nieuwe website die SYL heeft ontworpen.
Al snel wordt de oorspronkelijke rol als Gids uitgebreid en naast het schrijven van een ‘column’, communiceert HENRY ook met forumbezoekers.

Dankzij deze nieuwe samenwerking werd duidelijk dat SYL in staat is om de boodschappen van HENRY zonder eigen interpretatie of ‘filter’ over te brengen en bleek het tijd voor de volgende stap: een boek.

Dit boekje, waarin Henry zijn visie geeft op Oordeel, is het eerste deel van een reeks.
Uit hoeveel delen deze reeks zal gaan bestaan?
Met HENRY weet je het maar nooit!


Terug