Gisteren mijn exemplaren ontvangen van Henry's Visie en ik ben er zo blij mee Ik heb hem gisteren ook meteen helemaal gelezen. Ik kon niet meer stoppen ha ha. Ik heb Henry's opmerkingen tot nu toe natuurlijk alleen via de pc gelezen en het valt me op dat het bij mij anders binnenkomt nu het op papier staat. Ik weet zeker dat ik hem nog vaak ga lezen.

De uitvoering vind ik ook echt super zo. Als je even moet stoppen met lezen laat je hem gewoon op de goede bladzijde open liggen. Of in de kast zetten met een mooie tekst en tekening om er lekker naar te kijken. De bladzijdes zijn zo dik dat ik af en toe even moest kijken of ik hem niet dubbel had en een bladzijde oversloeg. Heel mooi!

Anouschka B.


 

Hoi Syl ik heb je boek van Henry uit. Het is geweldig dat je het zo goed kan overbrengen. Ik ben hier ook mee bezig en het is heel fijn om het elke keer weer terug te kunnen lezen waar ik weer sterker van word. Ontzettend bedankt dat je weer zo'n fantatsisch boek hebt geschreven. Ik ben er heel erg blij mee!!!!!!!!!!!!!

Liefdevolle Groet Karin 

Ik ben Henry's visie nu aan het lezen. Er helder en duidelijk geschreven. Vooral de grote letters vind ik fijn. Even een plaatje en een slagzin tussendoor vind ik geweldig en ...orgineel.
Dank je wel, Syl en Henry!!

En... ik heb het nog niet uit. Elke keer weer een paar bladzijde, dan komt het beter binnen.
Gisteren was ik even aan het lezen toen begon mijn dochter over een onderwerp van de tv die precies aansloot wat ik van Henry las. Ik hou zo van de synchroniteit, echt geweldig vind ik dat.

N.
Syl en Henry, voor ik het wist had jullie boek uit.
Dit vraagt bij mij naar meer.
Echt heel inzichtgevend, dank jullie wel.

Nanda


 

 


Terug